Granja musical

JUNY-JULIOL 2018: CURSO GRANJA MUSICAL 2018

Cada final de juny i principi de juliol, celebrem un dels moments més emblemàtics de la nostra escola; la tradicional Granaja Musical de Música Temprana. Xiquets des dels 4 als 17 anys, és reuneixen amb els seus professors durant cinc dies a unes instal·lacions de luxe, el Centre La Salle de Llíria. Quasi una setmana de màxima intensitat musical, amb innumerables activitats; jocs, concerts, paròdies, tallers, classes, hores d’estudi, individual i compartit, esport, piscina… I sobretot molta complicitat i diversió per als nostres xicotets musics. La millor manera d’iniciar les vacances i acomiadar el curs que ja ha passat!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *